Розміщення реклами та оголошень на порталі. Тел.: 096 060 3311.
» » » Щомісяця середньостатистична закарпатська сім’я витрачає на харчі понад 5 тисяч гривень

Щомісяця середньостатистична закарпатська сім’я витрачає на харчі понад 5 тисяч гривень

Щомісяця середньостатистична закарпатська сім’я витрачає на харчі понад 5 тисяч гривень

 

Життєвий рівень матеріального добробуту різних соціальних груп населення Закарпатської області досліджується органами державної статистики у всіх районах області шляхом проведення вибіркового обстеження умов життя домо-господарств.

Більше половини своїх доходів (51,0%) у І кварталі 2017р. населення Закарпатської області витрачало на харчування (у  середньому по країні – 46,3%).

Як повідомили в ГУС у Закарпатській області, щомісячно середньостатистична сім’я спрямовувала на продукти харчування 5048,04 грн. (включаючи вартість продуктів отриманих з особистого підсобного господарства).

Найбільше грошей витрачалося на: м’ясо та м’ясопродукти (887,24 грн), хліб і хлібопродукти (хлібобулочні та макаронні вироби, борошно, крупи) –774,87 грн, овочі – 694,81 грн, молоко, сир та яйця – 579,24 грн, цукор, джем, мед, сироп, шоколад та кондитерські вироби – 429,85 грн, олію та жири (сало, масло тощо) – 367,12 грн.

Однією особою області спожито в середньому за місяць: 17,0 кг – молока, молокопродуктів та масла (в перерахунку на молоко), 4,1 кг – м’яса, м’ясопродуктів та сала (в перерахунку на м’ясо), 16 яєць, 1,2 кг – риби і рибопро¬дуктів, 1,8 кг – олії та інших рослинних жирів, 2,6 кг цукру (включаючи цукор, використаний на кондитерські вироби), меду, 4.1 кг – фруктів, ягід, горіхів, винограду, 6,7 кг – картоплі, 7,3 кг овочів і баштанних та 10,2 кг хліба і хлібних продуктів.

У порівнянні з січнем-березнем 2016р. зросло споживання: хліба і хлібних продуктів, картоплі – на 3,0–3,1%, овочів та баштанних – на 9,0%. Залиши¬лося без змін споживання риби  та рибопродуктів, фруктів, ягід, горіхів, винограду. Зменшилося споживання: олії та інших рослинних жирів, молока, молокопродуктів та масла – на 5,3–6,6%, м’яса, м’ясопродуктів та сала – на 8,9%, яєць, цукру (включаючи цукор, використаний на кондитерські вироби) – на 11,1–16,1%.

скачать dle 10.3фильмы бесплатно




ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.

ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. У Виноградівському районі з 1 лютого оголошено карантин
  2. У Виноградові на ринку померла жінка
  3. Як виноградівські брати жінку ділили
  4. У Виноградові ДТП за участю трьох автомобілів (фото)
  5. У Празі загинув виноградівець
  6. На вулицях Виноградова - САУ та «Гради»
  7. У Підвиноградові відбулися збори громади, аби вирішити конфлікт з ромами
  8. «Загублений світ» про таємниці Чорної гори що у Виноградові (відео)
  9. Від завтра неправильно припарковані автівки забиратимуть евакуатором
  10. У Підвиноградові спробували вирішити конфлікт з місцевими циганами (ФОТО)

«    Лютий 2018    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728