Розміщення реклами та оголошень на порталі. Тел.: 096 060 3311.
» » » Середньостатистична родина на Закарпатті витрачає на продукти щомісяця 4428,04 гривні

Середньостатистична родина на Закарпатті витрачає на продукти щомісяця 4428,04 гривні

Середньостатистична родина на Закарпатті витрачає на продукти щомісяця 4428,04 гривні

Життєвий рівень матеріального добробуту різних соціальних груп населення досліджується органами державної статистики у всіх районах області шляхом проведення вибіркового обстеження умов життя домо-господарств. Більше половини своїх доходів (53,1%) витрачало у 2016р. населення області на харчування.

Щомісячно середньостатистична сім’я спрямовувала на продукти харчування 4428,04 грн. (включаючи вартість продуктів отриманих з особистого підсобного господарства).

Найбільше грошей витрачалося на: м’ясо та м’ясопродукти (872,88 грн), хліб і хлібопродукти (хлібобулочні та макаронні вироби, борошно, крупи) – 667,16 грн, молоко, сир та яйця – 503,86 грн, овочі – 474,55 грн, цукор, джем, мед, сироп, шоколад та кондитерські вироби – 403,60 грн, олію та жири (сало, масло тощо) – 326,43 грн.

Однією особою області спожито в середньому за місяць: 18,7 кг – молока, молокопродуктів та масла (в перерахунку на молоко), 4,5 кг – м’яса, м’ясо¬продуктів та сала (в перерахунку на м’ясо), 18 яєць, 0,9 кг – риби і рибопро¬дуктів, 1,8 кг – олії та інших рослинних жирів, 3,1 кг цукру (включаючи цукор, використаний на кондитерські вироби), меду, фруктів, ягід, горіхів, винограду, 6,2 кг – картоплі, 9,0 кг овочів і баштанних та 9,3 кг хліба і хлібних продуктів.

У порівнянні з 2015р. зросло споживання: молока, молокопродуктів та масла – на 2,7%, хліба і хлібних продуктів, олії та інших рослинних жирів, яєць – на 4,5–5,9%, овочів та баштанних, цукру (включаючи цукор, викорис¬таний на кондитерські вироби), фруктів, ягід, горіхів, винограду – на 9,8–12,9%, м’яса, м’ясопродуктів та сала – на 18,4%, риби і рибопродуктів – на 28,6%. Зменшилося споживання картоплі – на 10,1%.

Структура та обсяги спожитих продуктів складають енергетичну цінність добового раціону харчування: його калорійність, вміст білків, жирів та вуглеводів. Калорійність добового раціону однієї особи області у 2016р. складала 3181 ккал (у 2015р. – 3005 ккал), вміст білків у спожитих продуктах харчування становив 85 г (у 2015р. – 79 г), жирів – 136 (у 2015р. – 127 г), вуглеводів – 399 (у 2015р. – 377 г).

Ганна Лучківська, начальник відділу обробки даних вибіркових обстежень населення ГУС у Закарпатській області

скачать dle 10.3фильмы бесплатно
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:

Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Введіть код:

ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. У Виноградові на скайп-конференції підсумували міжрегіональний проект бібліотекарів /ВІДЕО/
  2. Труп у каналізації: стали відомі подробиці жахливої трагедії у Виноградові
  3. У Виноградові п’ять дітей отруїлися морозивом / ВІДЕО
  4. У Виноградові у центрі міста повісився місцевий житель
  5. У Тисі шукають тіло молодого виноградівця
  6. Із Тиси витягли труп молодого виноградівця
  7. Увага, розшук: зникла мешканка Виноградова / ФОТО
  8. Увага! Допоможіть знайти жителя Виноградівщини
  9. «Ангели Цирку» завітають до Виноградова
  10. Оприлюднено програму заходів до Дня міста Виноградів

«    Серпень 2017    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031