Розміщення реклами та оголошень на порталі. Тел.: 096 060 3311.
» » » Середньостатистична родина на Закарпатті витрачає на продукти щомісяця 4428,04 гривні

Середньостатистична родина на Закарпатті витрачає на продукти щомісяця 4428,04 гривні

Середньостатистична родина на Закарпатті витрачає на продукти щомісяця 4428,04 гривні

Життєвий рівень матеріального добробуту різних соціальних груп населення досліджується органами державної статистики у всіх районах області шляхом проведення вибіркового обстеження умов життя домо-господарств. Більше половини своїх доходів (53,1%) витрачало у 2016р. населення області на харчування.

Щомісячно середньостатистична сім’я спрямовувала на продукти харчування 4428,04 грн. (включаючи вартість продуктів отриманих з особистого підсобного господарства).

Найбільше грошей витрачалося на: м’ясо та м’ясопродукти (872,88 грн), хліб і хлібопродукти (хлібобулочні та макаронні вироби, борошно, крупи) – 667,16 грн, молоко, сир та яйця – 503,86 грн, овочі – 474,55 грн, цукор, джем, мед, сироп, шоколад та кондитерські вироби – 403,60 грн, олію та жири (сало, масло тощо) – 326,43 грн.

Однією особою області спожито в середньому за місяць: 18,7 кг – молока, молокопродуктів та масла (в перерахунку на молоко), 4,5 кг – м’яса, м’ясо¬продуктів та сала (в перерахунку на м’ясо), 18 яєць, 0,9 кг – риби і рибопро¬дуктів, 1,8 кг – олії та інших рослинних жирів, 3,1 кг цукру (включаючи цукор, використаний на кондитерські вироби), меду, фруктів, ягід, горіхів, винограду, 6,2 кг – картоплі, 9,0 кг овочів і баштанних та 9,3 кг хліба і хлібних продуктів.

У порівнянні з 2015р. зросло споживання: молока, молокопродуктів та масла – на 2,7%, хліба і хлібних продуктів, олії та інших рослинних жирів, яєць – на 4,5–5,9%, овочів та баштанних, цукру (включаючи цукор, викорис¬таний на кондитерські вироби), фруктів, ягід, горіхів, винограду – на 9,8–12,9%, м’яса, м’ясопродуктів та сала – на 18,4%, риби і рибопродуктів – на 28,6%. Зменшилося споживання картоплі – на 10,1%.

Структура та обсяги спожитих продуктів складають енергетичну цінність добового раціону харчування: його калорійність, вміст білків, жирів та вуглеводів. Калорійність добового раціону однієї особи області у 2016р. складала 3181 ккал (у 2015р. – 3005 ккал), вміст білків у спожитих продуктах харчування становив 85 г (у 2015р. – 79 г), жирів – 136 (у 2015р. – 127 г), вуглеводів – 399 (у 2015р. – 377 г).

Ганна Лучківська, начальник відділу обробки даних вибіркових обстежень населення ГУС у Закарпатській області

скачать dle 10.3фильмы бесплатно
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:

Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Введіть код:

ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. ДТП у Виноградові (відео)
  2. У Виноградові сталася моторошна ДТП (відео)
  3. Як на Закарпатті з’явилося спільне німецько-українське підприємство «Сандерс-Виноградів»
  4. У Виноградові "дріфтер" на "БМВ" влаштував їзду на пішохідній площі / ФОТО
  5. ДТП у Виноградові : зіткнулись трактор, два "Опелі" та "Шкода"
  6. На Виноградівщині поліцейські затримали жінку, яка вбила чоловіка, встромивши ніж у шию
  7. Мешканців одного з будинків у Виноградові, виганяє з домівок сусід (ВІДЕО)
  8. Жах! На Виноградівщині зарізали чоловіка
  9. На Виноградівщині підтоплено дорогу
  10. У Виноградові «швидка» покинула людину без допомоги?

«    Грудень 2017    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031