Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

300 літрів бограчу щороку варив виноградівець Михайло Чейпеш

 

Наваристим м’ясним супом, по-угорськи присмаченим перцем, наїдалися друзі, а ще - численні ревізори, прокурори, великі й малі начальники.

Але було то в минулому, каже лісовий куховар. За теперішніх цін на продукти улюблена страва на Закарпатті стає розкішшю, особливо ж  для пенсіонерів  і тих, хто живе лише на зарплату.

- Для доброго бограчу головне – на самому початку не перепалити цибулю і зеленину,- розповідає 48-річний Михайло Чейпеш.- М’ясо тушиться майже годину, доливати воду до нього можна  один раз.

 Про інші секрети приготування популярної страви дізнавайтеся з відео


 





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.