Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Регулярне вживання “жуйки” виявилось небезпечним для здоров’я

 

Жувальна гумка негативно впливає на організм людини. Виявляється, вона містить харчову добавку Е171 – діоксид титану. Її використовують для "жуйок”, цукерок, хлібобулочних виробів як барвник.


 

Про це повідомляє "Народна Правда” із посиланням на "Нealthy style”.

Фахівці Бінгемтонського університету довели, що систематичне споживання Е171 призводить до послаблення імунологічної системи та порушення функціонування тонкого кишечнику, клітини якого починають із труднощами засвоювати поживні речовини. Таким чином наночастинки діоксида титану спричиняють послаблення кишечного бар’єру, сповільнення метаболізму та погіршення засвоєння таких поживних речовин як заліза, цинку, жирних кислот.

 





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.